Spren of Kindness

Background acting up

10 posts in this topic

The Shadesmar background isn't loading fully.  It cuts off into just purple at the base of the 7 in 17th.  I tried logging out and logging back in, nothing changed.  Is anyone else having this problem?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
51 minutes ago, Spren of Kindness said:

The Shadesmar background isn't loading fully.  It cuts off into just purple at the base of the 7 in 17th.  I tried logging out and logging back in, nothing changed.  Is anyone else having this problem?

If you use another browser, or open an incognito, etc. tab, does the problem persist?

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, with incognito it loads right.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have grammarly enabled for the site? it messes with the background on my computer, so maybe that is it

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, GoWibble said:

Do you have grammarly enabled for the site? it messes with the background on my computer, so maybe that is it

Nope.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Maybe ctrl+f5 to do a hard refresh on 17S? There were some weird loading things that happened from my maintenance Monday.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, Chaos said:

Maybe ctrl+f5 to do a hard refresh on 17S? There were some weird loading things that happened from my maintenance Monday.

I just did that multiple times, and it just took me to a different tab.  I've also tried powering off my Chromebook, and that didn't change anything either.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm. I currently do not know what to tell you. By the way that command shouldn't move you to a different tab, it should just hard refresh the current page.

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok.  I know very little about how to use technology beyond the copy/paste function, so I'll probably do something in a few days that'll fix it, and will never figure out what.  Thanks anyway!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Chaos The function keys are a little different on a Chromebook; they kind of don't exist unless you enable them

@Spren of Kindness The command for a hard reload is ctrl+shift+r (I think). It might work to close the page and reopen it. 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.